BEDinside

BEDinside är den bästa bäddsoffan från Hovden Møbel. Sittkomforten är lika bra som i en traditionell soffa och en BEDinside omvandlas till en bekväm säng med ett enkelt handgrepp utan att ta bort några sitt- eller ryggkuddar. Sängkomforten är så bra som den kan vara i en bäddsoffa - så nära en vanlig säng du kan komma.

mySOFABED Compact Scandic Saga

mySOFABED är ett enklare alternativ till BEDinside. Mekanismen är något enklare, men fungerar på samma enkla sätt och är från samma producent (Lampolet i Italien). Sitt- och ryggdynor är mjukare och mera följsamma än i BEDinside. Valmöjligheterna är något färre, du kan välja mellan 3 storlekar, bonell eller pocketmadrass. Vi använder samma bonell och pocketmadrasser som till BEDinside. Det finns 3 olika armstöd att välja på och du kan välja kombinationer med schäslong eller öppet avslut.

2,5-sits

Våra 2,5-sits bäddas ut i rummet. Du sover med huvudet mot väggen. Beroende på vilken modell som valts är soffans yttermått från 150 cm till cirka 200 cm. Utrymme som tas från väggen är från 200 till 240 cm.

3-sits

3-sits bäddsoffor ger bra sittplatser och passar väl i vardagsrum och smala rum. Du sover vanligtvis i längsriktningen på soffan - längs väggen. Beroende på vilken modell som valts är bäddsoffans ytterbredd från 200 cm till 230 cm. Utrymme som slås ut från väggen är cirka 170 cm. Vi har också 3 sits soffor som bäddas ut i rummet så att du sover med huvudet mot väggen. Detta gäller för 3-sits Paris, Sofia, Epic, Saga, Extra och Discovery. Dessa har yttre mått på över 200 cm och uppbäddat mått är mellan 210 och 240 cm.

Bäddsoffa med schäslong

Bäddsoffa med schäslong är ett populärt val. Du får extra sittplatser och bra förvaring för sängkläder. Vi erbjuder bäddsoffor med schäslong i olika prisklasser och olika sittkomfort. Alla schäslonger kan vändas, men ange förmonterat val vid beställning, schäslong på höger eller vänster sida sett framifrån.

Hörnbäddsoffa

Hörnbäddsoffor kombinerar många sittplatser med bra sängar och har praktisk förvaring.

Bäddfåtöljer

Bäddfåtöljer växer i popularitet och ger både en generös stol och en bra extra säng i en och samma produkt.

Sängskåp

Sängskåp är en praktisk och platsbesparande lösning. BEDinBOX-mekanismen liknar den vi använder på BEDinside. Den är mycket robust och lätt att använda. Standardmadrassen är 14 cm hög och med bonellresårfjädrar, men kan uppgraderas till pocketfjäder som tillval.

Pall och pallbord

Praktiska och funktionella pallar med förvaringsfunktion för tex sängkläder.